Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο «BAZΑAR» αγάπης για την ενίσχυση του ειδικού εργαστηρίου Πτολεμαΐδας

DSC01013

Υπέροχες χειροποίητες κατασκευές φτιαγμένες με πολύ μεράκι από τις κυρίες της «Δημιουργικής γωνιάς» και από τις μαθήτριές τους, πλαισιώνουν το Χριστουγεννιάτικο “BAZΑAR’’ του Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας, που πραγματοποιείται στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Εορδαίας και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 24 Νοεμβρίου.
Ο Γραμματέας και Προϊστάμενος του Ειδικού Εργαστηρίου Αθανάσιος Κούρτης, μιλώντας στον ‘’Π’’ τις εθελόντριες κυρίες και τις μαθήτριες της «Δημιουργικής γωνιάς» για την συμβολή τους στην διοργάνωση, αλλά και τους πολίτες, που στηρίζουν κάθε ανάλογη πρωτοβουλία, καθώς τα έσοδα από την πώληση των εκθεμάτων, θα διατεθούν για την κάλυψη των αναγκών του εργαστηρίου.
Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Κούρτης επεσήμανε ότι το Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας που στεγάζεται στο κτίριο ‘’Βούλγαρη’’ δέχεται παραγγελίες σε είδη γάμου και βάπτισης (προσκλητήρια –μπομπονιέρες) σε προσιτές τιμές.
Εν όψει και των εορτών των Χριστουγέννων όλοι θα πρέπει να επισκεφθούμε το ‘’BAZAAR’’ αγάπης, που θα λειτουργεί καθημερινά από τις 5μμ έως 9.30μμ και την Κυριακή 10.30 π.μ. έως 1μ.μ. και 5μ.μ. έως 9.30μ.μ. συμβάλλοντας στην απρόσκοπτη λειτουργία του.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ’
DSC01015