Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες κλειστού στίβου των δημοτικών σχολείων Εορδαίας


Ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας σε συνεργασία με την Ένωση Γυμναστών και την Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κοζάνης διοργάνωσε τους 10ους αγώνες κλειστού στίβου των Δημοτικών Σχολείων Εορδαίας. Οι αγώνες θα πραγματοποιήθηκαν σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013, από τις 10.00π.μ μέχρι και τις 13.00μ.μ στο κλειστό γυμναστήριο "Δημήτριος Αραπογλίδης".


Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες κλειστού στίβου των δημοτικών σχολείων Εορδαίας

DSC00938
Με μεγάλη συμμετοχή παιδιών διεξήχθησαν οι Αγώνες Κλειστού Στίβου των Δημοτικών Σχολείων Εορδαίας, στο κλειστό γυμναστήριο της Πτολεμαΐδας «Δημήτρης Αραπογλίδης».
Πρόκειται για την 10η διοργάνωση, που πραγματοποίησαν σε συνεργασία, ο Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας, η Ένωση Γυμναστών και η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης.
Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, συνεχάρη τους διοργανωτές και τους μαθητές για την διατήρηση του θεσμού, τονίζοντας ότι μέσα από τον Αθλητισμό τα παιδιά γνωρίζουν την ευγενή άμιλλα, έρχονται κοντά στο άθλημα και απομακρύνονται από κάθε τι αρνητικό.
«Για εμάς είναι χαρά και τιμή, που ο Δήμος Εορδαίας διαθέτει τόσο υψηλό επίπεδο Γυμναστών – Προπονητών και Αθλητών και ως Δημοτική Αρχή θα στηρίζουμε κάθε δραστηριότητά τους» επεσήμανε η κ. Βρυζίδου.
Το ‘’παρών’’ στην διοργάνωση, έδωσε ο Προϊστάμενος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Κοζάνης Ιωάννης Γκαμπούρας, ο οποίος συνεχάρη όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της σημαντικής δράσης, υπογραμμίζοντας ότι προσδοκία όλων είναι, μέσα από αυτές τις διαδικασίες να διακρίνονται κάποια παιδιά στο στίβο και όχι μόνο.
Εκφράζοντας την ικανοποίησή της για το θετικό αποτέλεσμα των Αγώνων, η πρόεδρος του Συλλόγου Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εορδαίας Αικατερίνη Ασπράγκαθου, τόνισε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Στη σύντομη αναδρομή του στην ιστορία του θεσμού, ο πρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής Π.Ε. Κοζάνης Παύλος Σισμανίδης, αναφέρθηκε σε όσους ξεκίνησαν και συνέχισαν την προσπάθεια, ευχαριστώντας τους συμμετέχοντες στους αγώνες μαθητές και προπονητές.
Από την πλευρά τους τα παιδιά, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους για την διοργάνωση, επιδεικνύοντας τα μετάλλιά τους.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
DSC00933 DSC00937
 http://e-ptolemeos.gr/?p=49590#ixzz2kWLKRy9j