Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΜΑΓΕΨΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ







Με τη συμμετοχή αξιόλογων χορωδιακών συνόλων από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού διοργάνωσε για ενδέκατη συνεχή χρονιά Χορωδιακή Συνάντηση, το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στην αίθουσα Κινηματοθεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57).
Συγκεκριμένα στην 11η Χορωδιακή Συνάντηση συμμετείχαν : το Πολυφωνικό Σύνολο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, η χορωδία Εκπαιδευτικών Ν. Μαγνησίας, η Χορωδία Πολιτιστικής Λέσχης Προσωπικού ΟΤΕ Ν. Θεσσαλονίκης, η χορωδία του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Κατοίκων Ηλιούπολης Ευόσμου, η Ανδρική Χορωδία Συλλόγου Τροβαδούρων Πτολεμαΐδας και η Χορωδία ΚΑΠΗ Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού.
Τα χορωδιακά σύνολα παρουσίασαν ελληνικά τραγούδια και μελωδίες, δίνοντας στο κοινό την ευκαιρία να απολαύσει μοναδικές εκτελέσεις και ιδιαίτερες ερμηνείες. Το χορωδιακό φεστιβάλ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, έχει εξελιχθεί σε έναν αξιόλογο πολιτιστικό θεσμό, που σαν στόχο έχει να αποτελέσει βήμα παρουσίασης αλλά και προβολής της χορωδιακής μουσικής.
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαιτέρα στην ψυχή της εκδήλωσης την Μαέστρο (Υψίφωνο) Lora Tsenova.