Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Εντυπωσιακά εκθέματα στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ για την ενίσχυση του Ειδ. Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας


DSC04006


Πανέμορφες χειροποίητες κατασκευές και έξυπνα δώρα διατέθηκαν στο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ που πραγματοποιήθηκε από 20 έως 24 Νοεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας, με σκοπό την ενίσχυση του Ειδικού Εργαστηρίου Πτολεμαΐδας.
Μόνο που αυτή τη φορά αντί για τα έργα που δημιουργούν τα παιδιά όλα τα είδη του φετινού μπαζάρ ήταν δημιουργήματα της «Δημιουργικής Γωνιάς», που για άλλη μια φορά έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο.
Τις ευχαριστίες του Ειδικού Εργαστηρίου για την υποστήριξη των εθελοντριών και των μαθητριών της «Δημιουργικής Γωνιάς» που διέθεσαν τα χειροποίητα εκθέματα που δημιούργησαν για την ενίσχυση των παιδιών ΑμεΑ, εξέφρασε ο προϊστάμενος και γραμματέας του Εργαστηρίου, Αθανάσιος Κούρτης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ απηύθυνε και προς τους πολίτες της Εορδαίας που πάντοτε ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του Ειδικού Εργαστηρίου και στέκονται δίπλα του.
Σημείωσε μάλιστα ότι το Ειδικό Εργαστήρι δέχεται παραγγελίες για προσκλητήρια και μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης σε προσιτές τιμές, στο κτήριο “Βούλγαρη” (1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Πτολεμαΐδας-Γαλάτειας) και στο τηλέφωνο και Fax 24630 21513.
Στη χαρά με την οποία ανταποκρίθηκε η «Δημιουργική Γωνιά» στην κατασκευή χειροποίητων έργων για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του Ειδικού Εργαστηρίου, προκειμένου να μπορέσει να πάρει μια ανάσα από τα έσοδά του, αναφέρθηκε η εκπρόσωπός της Χρυσούλα Τοκμακίδου. Επισήμανε ότι η «Δημιουργική Γωνιά» είναι τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ερμακιάς όπου διδάσκονται τεχνικές χειροποίητων κατασκευών, όπως κρακελέ, ντεκουπάζ, σκραμπούκιν (αναπαλαίωση υλικών) κ.α. και ότι στον ένα χρόνο ζωής της συμμετείχε και σε άλλες αντίστοιχες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Εορδαίας και του “Καλού Σαμαρείτη”.
Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ
DSC04002 DSC04008