Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Δείτε την "εφ΄ όλης της ύλης" συνέντευξη της Δημάρχου Εορδαίας και Προέδρου της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Παρασκευής Βρυζίδου στο TOP channel στην εκπομπή του δημοσιογράφου Ζήση Πιτσιάβα «ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ»_29/11/2013

"Αποτελούμε εγγύηση και ασφάλεια για το μέλλον"
"Επιλέξαμε να μειώσουμε κι άλλο τα τέλη
και στις ειδικές ομάδες ευπαθών πολιτών"
"Η Εορδαία δεν έχει αυτά που δικαιούται".
"Η Εορδαία πλήττεται και αυτό δεν της έχει ανταποδοθεί"
"Η αυτοδιοίκηση έχει προβλήματα και οράματα και σε αυτά χρειάζεται συνένωση δυνάμεων όλων των πολιτών και όχι διαχωριστικές γραμμές.
Σε μια εποχή που έπαιζαν ρόλο ενδεχομένως και οι στηρίξεις και βοηθούσαν δημοτικές αρχές, σε ένα μεγάλο Δήμο της Εορδαίας, όπως γίναμε την προηγούμενη φορά, η δική μας ομάδα επέλεξε να ενώσει δυνάμεις από όλους τους χώρους, από όλα τα στελέχη, από όλους τους πολίτες και ήμασταν η πραγματικά ανεξάρτητη Δημοτική Αρχή.
 Έτσι θα συνεχίσουμε και στην πορεία και θεωρούμε ότι αυτό θέλει ο κόσμος από εμάς και από τη στιγμή που έτσι ξεκινήσαμε είναι και αποδεδειγμένο ότι είναι η βούληση μας να συνεχίσουμε με αυτό τον τρόπο. Είναι επιλογή μας θέλουμε ένωση δυνάμεων και θέλουμε όλους τους πολίτες μαζί".

"Είναι μια χρονιά προκλήσεων, είναι μια χρονιά στην οποία θα πρέπει ο καθένας μας να δείξει και τις δυνάμεις του και τις διαθέσεις του απέναντι στον άνθρωπο και απέναντι στον τόπο μας".

"Τα στελέχη και εμείς ως Δημοτική Αρχή δείξαμε ότι έχουμε τη διάθεση να υπηρετήσουμε τον πολίτη με ανιδιοτέλεια και πολύ σκληρή δουλειά. Αυτή τη διάθεση συνεχίζουμε να την έχουμε και είμαστε στην κρίση των πολιτών να αποφασίσουν".

"Αποτελούμε εγγύηση και ασφάλεια για το μέλλον".