Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Τα κεκοιμημένα μέλη τους τίμησαν οι Σύλλογοι Καρκινοπαθών Εορδαίας και Φίλων Αγίου Όρους

Τα κεκοιμημένα μέλη τους τίμησαν οι Σύλλογοι Καρκινοπαθών   Εορδαίας και Φίλων Αγίου Όρους

DSC01468
Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας τους, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εορδαίας και ο Σύλλογος Φίλων Αγίου Όρους πραγματοποίησαν και εφέτος την καθιερωμένη Αγρυπνία με Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών των 2 Συλλόγων και Μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων μελών τους στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου και Οσίας Παρασκευής της Επιβατινής.
Ιδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε αυτή τη συνεργασία ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Αγίου Όρους Σταύρος Χατζηπαναγιωτίδης, τονίζοντας ότι θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ενώ διευκρίνισε ότι εκτός από την Αρτοκλασία και το Μνημόσυνο, εψάλλει η ακολουθία της ‘’Παναγίας Γερόντισσας’’ του Αγίου Όρους.
Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Χατζηπαναγιωτίδης αναφέρθηκε και στις ποικιλόμορφες δράσεις του Συλλόγου, που ξεκινούν από τον ευπρεπισμό των Μοναστηριών του Αγίου Όρους και επεκτείνονται σε άλλες Μονές και Εκκλησίες της περιοχής και άλλων πόλεων της χώρας όπου προσφέρεται εθελοντική εργασία.
«Καθιερώσαμε αυτή την Αγρυπνία, τιμώντας τα μέλη μας, ενώ η εποικοδομητική συνεργασία μας με το Σύλλογο Φίλων του Αγίου Όρους θα συνεχιστεί και στο μέλλον» υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Βασίλης Καραπίντσιος.
Τις Διοικήσεις των δύο Συλλόγων για την πρωτοβουλία τους, συνεχάρη η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, τονίζοντας ότι είναι πολύ σημαντικό να τιμούν οι Σύλλογοι τα κεκοιμημένα μέλη τους με ανάλογες δράσεις.
Από την πλευρά του ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Πατήρ Αθανάσιος Καμπούρης εξήρε την κοινή δράση των δύο Συλλόγων και την ευαισθησία που δείχνουν στα εκλιπόντα αλλά και ζώντα μέλη τους ενισχύοντας τον αγώνα επιβίωσής τους, ενώ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους ότι από τις ευλογίες της εκκλησίας θα αντλήσουν δύναμη ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα δημιούργησε η κρίση.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
Τα κεκοιμημένα μέλη τους τίμησαν οι Σύλλογοι Καρκινοπαθών   Εορδαίας και Φίλων Αγίου Όρους