Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΕΠΕΣΕ Η ΑΥΛΑΙΑ & ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ





WWW.EORDAIA.ORG


WWW.EORDAIALIVE.GR


                                                                      23 Δεκεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με την χαρά, την ικανοποίηση και  τα πολλά μετάλλια να «κοσμούν» τον απόηχο της διοργάνωσης των « Πτολεμαϊκών Αγώνων», έπεσε η αυλαία της 5ης διοργάνωσης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας. Χαρά διπλή για τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ που όχι μόνο είχαν την τιμή να αγωνιστούν στον τόπο τους αλλά κατάφεραν ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ να ανέβουν στο βάθρο του νικητή και να στεφθούν ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ και  μάλιστα με 40 καινούρια όρια για την αγωνιστική ομάδα. 
Η διοργάνωση των διήμερων αγώνων ήρθε σε πέρας (και μάλιστα με απόλυτη επιτυχία), όχι μόνο χάρη στη συμβολή της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ και των παραγόντων του κολυμβητηρίου αλλά και χάρη της στήριξης του κόσμου της περιοχής και των επισκεπτών.
Με τη συμμετοχή, φέτος, 30 συλλόγων και 820 αθλητών από όλη τη χώρα και όχι μόνο, οι Πτολεμαϊκοί Αγώνες απέδειξαν αυτό που από την πρώτη κιόλας διοργάνωσή είχε διαφανεί. Ότι δηλαδή, θα καταστούν θεσμός και θα αποτελούσαν σημείο αναφοράς στα κολυμβητικά δρώμενα της χώρας. Σπουδαίο ρόλο προς την κατεύθυνση αυτή έπαιξε και το γεγονός ότι το Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας αποτελεί μία πρότυπη – Ολυμπιακών προδιαγραφών- αθλητική εγκατάσταση, με άνετους, φιλόξενους και λειτουργικούς χώρους ενώ είναι το δεύτερο κολυμβητήριο που διαθέτει άδεια λειτουργίας.
Με την αμέριστη πάντα η βοήθεια και στήριξη του Δήμου Εορδαίας για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του κολυμβητηρίου και με την διαρκή προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου της Ακαδημίας, τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ μπορούν καθημερινά να ενισχύουν τις δυνάμεις τους βάζοντας ακόμα μεγαλύτερους στόχους, ακόμα περισσότερες διακρίσεις σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο. 


Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας με όλο το αρχείο για την Α.Κ.Α ΔΕΛΦΙΝΙΑ

Γραφείο Τύπου