Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Με ευχές και ενημέρωση η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του σωματείου συνταξιούχων ΔΕΗ

DSC02230


Ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος και ενημέρωση για τις κύριες και επικουρικές συντάξεις, περιελάμβανε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του Σωματείου Συνταξιούχων της ΔΕΗ, που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».
Μαζί με τις ευχές του για ‘’καλή χρονιά’’ ο πρόεδρος του Σωματείου Αναστάσιος Δημάκης έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα, ενώ ενημέρωσε τα μέλη για τις εξελίξεις, που θα φέρει η νέα χρονιά και αφορούν τις μειώσεις των συντάξεων.
«Περιμένουμε περικοπές στις κύριες και επικουρικές συντάξεις, που προανήγγειλε ο Υπουργός Εργασίας από 1η Ιουλίου, ενώ θα επέλθει και νέα μείωση, λόγω της αύξησης της φορολογίας και της κατάργησης των φοροαπαλλαγών» επεσήμανε ο κ. Δημάκης, προσθέτοντας ότι ένα ακόμα θέμα που αφορά τις συντάξεις είναι η κατάργηση των εργοδοτικών εισφορών, που συζητείται με την Τρόικα για να ψηφιστεί τις επόμενες μέρες.
Επί πλέον ο πρόεδρος του Σωματείου, αναφέρθηκε στο θέμα της πώλησης του ΑΔΜΗΕ, χαρακτηρίζοντάς το μείζονος σημασίας για τους συνταξιούχους καθώς μέσα σ’ αυτόν συγκαταλέγεται, είναι ενσωματωμένη η περιουσία τους και από αυτόν πληρώνονται.
Μάλιστα ο κ. Δημάκης ανακοίνωσε την πρόθεση της Διοίκησης του Σωματείου, να παραχωρήσει συνέντευξη τύπου για το θέμα του ΑΔΜΗΕ, τις επόμενες μέρες.
Στην όμορφη και λιτή εκδήλωση έδωσε το ‘’παρών’’ η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου ανταλλάσοντας ευχές με τα μέλη του Σωματείου, συνοδευόμενη από τους Αντιδημάρχους Στέφανο Μπίγγα και Ισαάκ Τσολακίδη, από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΕ Γιώργο Καραϊσκο και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Χρήστο Κεσκερίδη, ενώ ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας ήταν ο κ. Τσολακίδης ευχόμενος καλή χρονιά και με λιγότερα προβλήματα για τους συνταξιούχους.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ

DSC02244DSC02226DSC02240   
DSC02235