Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΟΡΔΑΪΚΗ ΕΣΤΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Μία επιτυχημένη εκδήλωση όπου οι συμπατριώτες μας μέλη της ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ έκοψαν την Βασιλόπιτά τους

DSC02421
Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε στην αίθουσα Αριστοτέλης 2 του Ξενοδοχείου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΠΑΛΛΑΣ στη Θεσσαλονίκη, όπου οι συμπατριώτες μας μέλη της ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ έκοψαν – συνοδεία μουσικής, την Βασιλόπιτά τους.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ Σταύρος Καλαφάτης, ο Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Γκιουλέκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος της Δημάρχου Εορδαίας Χρήστος Κεσκερίδης, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης Γιώργος Κωτσίδης, ο πολιτευτής Στάθης Κωνσταντινίδης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και Βλατσιώτης κ. Τζιόλας, η τ. πρόεδρος της μέριμνας Ποντίων κυριών Μαίρη Συμεωνίδου – Στεργιάδου, η επίτιμη πρόεδρος της ΕΟΡΔΑΪΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ κ. Φρειδερίκη Καζαντζή – Κεφαλίδου κ.α.
Η ζεστή εκδήλωση άρχισε με το καλωσόρισμα της προέδρου Λένας Τσεχελίδου, η οποία παράλληλα παρουσίασε και τα μέλη του δραστήριου Διοικητικού Συμβουλίου.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους Σταύρο Καλαφάτη, Γιάννη Σόκουτη, Γιώργο Κωτσίδη και στη συνέχεια η κοπή βασιλόπιτας.
Παράλληλα μοιράσθηκαν σε όλους τους παρισταμένους μικρά βασιλοπιτάκια, ένα εκ των οποίων περιείχε χρυσό φλουρί, προσφορά της Μαίρης Συμεωνίδου.
Αμέσως μετά, η υπέροχη ορχήστρα απέδωσε χορούς και τραγούδια διασκεδάζοντας τους συμπατριώτες μας έως αργά το βράδυ.
Εκτός από το λαϊκό πρόγραμμα υπήρχαν Δημοτικοί και Ποντιακοί χοροί και πάρα πολλοί ήσαν αυτοί που επέδειξαν τις χορευτικές τους ικανότητες.
Ανάμεσα διενεργήθηκε λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, και η κλήρωση επιφύλαξε ευχάριστες εκπλήξεις, αφού περιελάμβανε σπουδαία δώρα.
Η επιτυχημένη εκδήλωση που βιντεοσκόπησε η δημοσιογράφος Κούλα Πουλασιχίδου θα προβληθεί από το τηλεοπτικό κανάλι WEST.
Πρέπει να πούμε ότι ο σκοπός της εκδήλωσης που είναι η συνάντηση και η αλληλογνωριμία μεταξύ των μελών, επέτυχε πλήρως, αφού πολλοί συνάντησαν πολλούς, που η καθημερινότητα δεν τους παρέχει τέτοιες δυνατότητες.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι συγκρίνοντας την περσινή παρόμοια εκδήλωση, με την εφετεινή που το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο διοργάνωσε, εφέτος η επιτυχία ήταν τριπλάσια. Αυτό εγγράφεται στο ενεργητικό του Δ.Σ.
Επίσης να επισημαίνουμε ότι εκδηλώσεις διοργανώνονται όλο το έτος, το δε συμβούλιο βρήκε τρόπο να επικοινωνεί με τα μέλη είτε μέσω του διαδικτύου είτε με την κυκλοφορία ενός ενημερωτικού φυλλαδίου.
Με αυτό τον τρόπο είμαστε σίγουροι ότι το Δ.Σ. θα καταφέρει να φέρει κοντά του, ακόμη περισσότερους Πτολεμαϊδιώτες από την μεγάλη παροικία της Θεσσαλονίκης.

DSC02416  DSC02442 DSC02446 DSC02452