Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΠΑ.ΣΟ.ΝΟ.Π) ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ "ΜΠΟΔΟΣΑΚΕΙΟΥ" ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ


Στην κατάμεστη ασφυκτικά αίθουσα του αμφιθεατρικού χώρου του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαιδας έγινε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας απο τον πρόεδρο του σωματείου ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ κ.Στέφανο Καραλιμάνη και τον πρόεδρο του Τ.Σ κ. Αθανάσιο Καμπούρη.
Κατά την κοπή ο πρόεδρος του Τ.Σ π.Αθανάσιος Καμπούρης μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Φλωρίνης κ.κ Θεοκλήτου και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά ξεπερνώντας κάθε εμπόδιο που η μνημονιακή κατάσταση της χώρας επιβάλλει αλλες πρακτικές και μεθόδους στην επιτέλεση του Νοσηλευτικού μας έργου.
Ο πρόεδρος του σωματείου Δυτ. Μακεδονίας με την σειρά του δήλωσε ότι θα αγωνισθούμε προς πάσαν κατεύθυνση όπως άλλωστε κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια,θα ζητήσουμε και θα απαιτήσουμε διαφάνεια στην διαχείρηση του ανθρωπίνου δυναμικού των νοσοκομείων απο τις Νοσηλευτικές διευθύνσεις και των πέντε Νοσηλευτικων Ιδρυμάτων που άπτονται τις δικαιοδοσίας μας.
Οι Νοσηλευτές και το υπόλοιπο προσωπικό των Νοσηλευτικών Διευθύνσεων μας έθεσαν θεματοφύλακες όλων αυτών που "κάποιοι" προσπαθούν να καταπατήσουν και να αθετήσουν εργαζόμενοι πονηρά για ίδιον όφελος.
Επίσης ενημέρωσε τους συναδέλφους Νοσηλευτές για τις δράσεις και κινητοποιήσεις του σωματείου για τις τρέχουσες εξελίξεις στην υγεία και αναφέρθηκε διεξωδικά σε τρέχοντα υπηρεσιακά θέματα.
Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την εύρεση του τυχερού φλουριού όπου δύο συνάδελδοι νοσηλευτές έτυχαν της βραβέυσεως και έλαβαν ενα σεβαστό ποσό
τους ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία και αγωνιστική διάθεση για να βγάλουμε απο το τέλμα την Νοσηλευτική επιστήμη και επάγγελμα, να διαφύγουμε τις " συμπληγάδες πέτρες" και τις " σειρήνες" εκείνες που προσπαθούν το ατομικό βόλεμα και τη διάσπαση του Νοσηλευτικού κόσμου.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Τ.Σ
π. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ