Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΔΟΙΠΟΡΩΝ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


ΣΔΟΕ

WWW.EORDAIA.ORG


WWW.EORDAIA.ORG

Ετήσιος χορός Σ.Δ.Ο. Εορδαίας


ΣΔΟΕ 3  O Αθανάσιος Στογιάννης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο ο ετήσιος χορός του Σ.Δ.Ο. Εορδαίας. Ενός συλλόγου που σιγά-σιγά αποκτά όλο και μεγαλύτερη αίγλη όλο και περισσότερα μέλη και οι επιτυχίες που το συνοδεύουν όπου και αν πηγαίνει και παίρνει μέρος σε αγώνες είναι πάρα πολλές.
Σε αυτό το χορό τα μέλη του ΣΔΟΕ είχαν την ευκαιρία να το ρίξουν και λίγο έξω μακριά από το άγχος των προπονήσεων και των αγώνων αλλά και να βρεθούν όλοι μαζί και αλλάξουν γνώμες και απόψεις όπως τόνισε και ο πρόεδρος του Αθανάσιος Στογιάννης. Επίσης ο κ. Στογιάννης τόνισε ότι ο σύλλογος πέρα από τους αγώνες που πήρε μέρος και με πολύ μεγάλη επιτυχία ήταν κοντά και δίπλα σε όλες τις διεκδικήσεις του Δήμου και συμπαραστεκόταν ενώ διαθέτει και τράπεζα αίματος την οποία όμως πρέπει να τη θυμούνται πιο συχνά .
Στο χορό παρευρέθηκε και χαιρέτισε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου τονίζοντας την τεράστια προσφορά του Σ.Δ.Ο.Ε στον αθλητισμό και όχι μόνο , πολλά μέλη του δημοτικού συμβουλίου και όπως είπαμε πάρα πολύ κόσμος που γέμισε την αίθουσα.
Στο χορό ο σύλλογος τίμησε τον πάτερ Αθανάσιο Βλαχοδήμο, το μικρό  Ιωάννη Μητρούλη που σε αναπηρικό αμαξίδιο και τη βοήθεια του Αχιλλέα Τσαλκιτζίδη παίρνει μέρος στους αγώνες και τους αξίζουν πολλά μπράβο πάνω από όλα, τον Γιώργο Ζαχαριάδη που παίρνει μέρος και κρατάει ψηλά τη σημαία του συλλόγου σε πολλούς αγώνες

ΣΔΟΕ 6 ΣΔΟΕ 4 H δήμαρχος Εορδαίας ΣΔΟΕ 5 ΣΔΟΕ 2


 http://e-ptolemeos.gr/?p=60953#ixzz2rcqH0OYy