Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣH ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

DSC02023

WWW.EORDAIA.ORG

1η Εκδήλωση Του Νέου Χρόνου Απο Τον Μοτοσυκλετιστικό 
Όμιλο Πτολεμαϊδας(βίντεο)
WWW.EORDAIALIVE.GR


Με επιτυχία η πρώτη εκδήλωση του Μ.Ο.Π. για το 2014

DSC02021
Την πρώτη του εκδήλωση – συνεστίαση για το 2014, διοργάνωσε στα γραφεία του ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Πτολεμαΐδας, παρουσία της Δημάρχου Εορδαίας μελών και φίλων του, μέσα σε μία ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα.
«Αφιερώνουμε την εκδήλωση αυτή στην καινούργια χρονιά, θέτοντας νέους στόχους και προσελκύοντας νέα μέλη στον όμιλό μας» τόνισε ο πρόεδρος Γεώργιος Ιωάννου.
Ευχαριστώντας τη Δήμαρχο Εορδαίας για την παρουσία της και τη συνεχή στήριξη κάθε δράσης του Ομίλου το Διοικητικό μέλος Παναγιώτης Δεδογλίδης, διευκρίνισε ότι εκτός από την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση, σκοπός της συνάντησης όλων των μελών είναι η σύσφιξη των σχέσεων καθώς και η ενημέρωσή τους για τις περαιτέρω δράσεις.
Από την πλευρά της η κ. Βρυζίδου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το έργο και την παρουσία του Ομίλου στην Πτολεμαΐδα, που αριθμεί 200 μέλη με συνεχόμενες εγγραφές νέων ατόμων, ευχόμενη καλή και δημιουργική νέα χρονιά. Ήταν μία όμορφη βραδιά, που τα είχε όλα φαγητό, ποτό μουσική και χορό, ενώ η επόμενη εκδήλωση του ΜΟΠ θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο για την κοπή της βασιλόπιτας.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
 DSC02016


 http://e-ptolemeos.gr/?p=58781#ixzz2qNauR34n