Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΪΑΣ


www.eordaia.org

Νέα συνάντηση των αγροτών με τη Δήμαρχο Εορδαίας

DSC07236
Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι αγρότες της Εορδαίας επισκέφθηκαν τη Δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου στο Δημαρχείο Πτολεμαΐδας, προκειμένου να την ενημερώσουν για την πορεία των κινητοποιήσεών τους, καθώς παραμένουν με τα τρακτέρ τους στον κόμβο της ΑΕΒΑΛ από την περασμένη εβδομάδα.
«Είμαστε μία τάξη με πολλά προβλήματα και ζητάμε την συμπαράσταση των φορέων και της τοπικής κοινωνίας της οποίας αποτελούμε ένα κομμάτι» τόνισαν οι εκπρόσωποι των αγροτών της περιοχής.
Από την πλευρά της η Δήμαρχος Εορδαίας, που τάχθηκε στο πλευρό τους από την πρώτη μέρα των κινητοποιήσεων ενημέρωσε τους αγρότες για την στήριξη του Δήμου στις διεκδικήσεις προκειμένου το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης να αφουγκραστεί τα προβλήματα των αγροτών παίρνοντας πίσω κάποια μέτρα, που βλάπτουν τον κλάδο.
Η κ. Βρυζίδου τόνισε ότι: «Πρέπει να ακουστεί η φωνή του αγροτικού κόσμου της Εορδαίας και να προστεθεί στην πανελλαδική κινητοποίηση, ώστε να σταλεί ένα ηχηρό μήνυμα στους ιθύνοντες. Είμαστε πολλοί στην Εορδαία καθώς πολλοί νέοι μας στρέφονται στον τομέα αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε τον αγώνα».

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
DSC07230


http://e-ptolemeos.gr/?p=65617#ixzz2thWyKyJ5