Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Ετήσια κοπή πίτας απο τα μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών Εορδαίας



Την ετήσια κοπή της πίτας τους έκοψαν τα μέλη του συλλόγου καρκινοπαθών Εορδαίας σήμερα 13/2/2014 στο γραφείο του συλλόγου τους. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγίου Στεφάνου Πτολεμαιδας ο οποίος πέρυσι έτυχε και το φλουρί της βασιλόπιτας και ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Καραπίντσιος Βασίλειος πρότεινε να τον ανακηρύξουν επίτιμο μέλος του συλλόγου τους τον πατέρα Αθανάσιο και για το φλουρί και της εικόνας που έτυχε ως ευλογία αλλά και για το ότι ο π.Αθανάσιος είναι κοντά σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες του συλλόγου.Ο π.Αθανάσιος μετά την τελετή μετέφερε τις ευλογίες και τους θερμούς χαιρετισμούς του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ Θεοκλήτου.
Στην ομιλία του σχετικά με την περίσταση είπε χαρακτηριστικά: ¨Κανένας δεν γεννήθηκε με πιστοποιητικό υγείας ¨ όλοι είμαστε άνθρωποι με διάφορα προβλήματα υγείας και όλοι παλεύουμε να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες της ζωής έχοντας πρωτίστως εμπιστοσύνη στο θέλημα του Θεού στους ιατρούς και τα φάρμακα που Αυτός έδωσε αλλά και στην συλλογική προσπάθεια μεταξύ των μελών του συλλόγου ¨Αδελφός υπό αδελφού βοηθούμενος ως πόλις οχυρά¨.
Τέλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου καρκινοπαθών κ. Βασίλειο Καραπίντσιο για τις μέχρι σήμερα προσπάθειες που καταβάλει για την ανάδειξη και δραστηριότητα του συλλόγου και ευχήθηκε σε όλα τα παραβρισκόμενα μέλη ¨Έτη πολλά και κάθε ευλογία υλική και πνευματική¨
Ο πρόεδρος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πατέρα Αθανάσιο για τα καλά του λόγια και τις ευχές του,καθώς και για το ότι πάντοτε τον έχουν δίπλα τους όποτε τον χρειασθούν. Εντύπωση έκανε πως κανένας πολιτικός άρχοντας ούτε του ¨ελληνικού¨ κοινοβουλίου ούτε της δημοτικής αρχής παραβρέθηκε.
Ίσως έχουν τελειώσει τα λόγια τα μεγάλα πια που τόσα χρόνια μόνον υποσχέσεις ήταν και παραστάσεις στους φακούς και στις κάμερες!!!!!
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα πολύ ζεστό και εγκάρδιο γεύμα που παρατέθηκε σε όλους τους συνδετημόνες υπό τον ήχο οργάνων !!
Καλή και ευλογημένη χρονιά..





- See more at: http://www.kozan.gr/?p=144636#sthash.1vYbDTMs.dpuf