Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Πανηγυρικό χαρακτήρα και σημαντικές ανακοινώσεις και βραβεύσεις είχε η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ‘’ΗΡΑΚΛΗΣ’’


sos
Με σημαντικές ανακοινώσεις για συνεργασία με τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και απορρόφηση της Ακαδημίας «ΛΕΟΝΤΩΝ», συνοδεύτηκε η ετήσια εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του «ΗΡΑΚΛΗ» Πτολεμαΐδας στο Ξενοδοχείο «ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ».
Υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Κωνσταντινίδης ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Ακαδημία, τονίζοντας ότι: «κάνουμε μία καινούργια αρχή και παρά τις δυσκολίες θα επιδιώξουμε ότι καλύτερο για να πάμε μπροστά».
Ο εκπρόσωπος της Διοίκησης και Προπονητής Γιάννης Κουλίδης, κόβοντας την πίτα ευχαρίστησε τους αθλητές και τους γονείς τους για την καλή συνεργασία τους με τους υπεύθυνους και τους προπονητές της Ακαδημίας καθώς και την Δήμαρχο Εορδαίας, που στηρίζει την όλη προσπάθεια, συμβάλλοντας στην ανοδική του πορεία.
Δεδομένης της ευκαιρίας ο κ. Κουλίδης έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου, που έχει παράξει η Ακαδημία ενώ υπενθυμίζοντας την φιλοσοφία της τόνισε: «Η Ακαδημία μας είναι μία σχολή ποδοσφαίρου, που έχει βασικό στόχο την ανάδειξη και προώθηση του αθλήματος και των ποδοσφαιριστών της. Για να πετύχει όμως αυτός ο στόχος αναπτύσσει συνεργασίες με πολλές Ακαδημίες και μεγάλους συλλόγους της Ελλάδος και του εξωτερικού, διοργανώνει Τουρνουά και συμμετέχει σε άλλα, που βοηθούν στην προώθηση των μικρών ποδοσφαιριστών.
Από την αρχή θέσαμε τον κώδικα αρχών, με προτεραιότητά μας τον σεβασμό στο άθλημα, στους συναθλητές και σε όλους τους παράγοντες του χώρου. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα από το οποίο τα παιδιά έχουν πολλά οφέλη, δουλεύουν με ομαδικό πνεύμα, με αλληλεγγύη και σεβασμό έχοντας ως σημαία το Ευ αγωνίζεσθαι».
Ανακοινώνοντας τις δύο σημαντικές αποφάσεις της Διοίκησης σχετικά με τη συνεργασία με τον ΠΑΟΚ και με την συγχώνευση στον ΗΡΑΚΛΗ, της Ακαδημίας των ΛΕΟΝΤΩΝ, ο κ. Κουλίδης καταχειροκροτήθηκε από όλους δεδομένου ότι πρόκειται για πρωτοβουλίες που θα δώσουν νέα ώθηση στην οικογένεια της Ακαδημίας, ενισχύοντάς την ακόμα περισσότερο.
Επίσημος προσκεκλημένος της εκδήλωσης ήταν μια σημαντική φυσιογνωμία του Ελληνικού ποδοσφαίρου ο Κυριάκος Αλεξανδρίδης Βετεράνος του ΠΑΟΚ, ο οποίος ως υπεύθυνος των Ακαδημιών του Δικεφάλου, επικύρωσε την έναρξη της συνεργασίας επισημαίνοντας ότι θα είναι δημιουργική και μέσα από αυτήν τα παιδιά θα μάθουν ν’ αγωνίζονται και σε διαφορετικά επίπεδα, με σεβασμό πάντα και αγάπη στο άθλημα.
Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, η οποία παρακολουθεί επί χρόνια την πορεία της Ακαδημίας, εξήρε το σημαντικό έργο του ‘’ΗΡΑΚΛΗ’’ τονίζοντας ότι αποτελεί ‘’φυτώριο’’ για τη νέα γενιά Ποδοσφαιριστών δίνοντας την ελπίδα για το αθλητικό μέλλον της περιοχής ως ένας ακόμα πυρήνας αθλητισμού για την Εορδαία.
Η κ. Βρυζίδου χαιρέτισε τις δύο νέες πρωτοβουλίες της Διοίκησης του ΗΡΑΚΛΗ τονίζοντας ότι ανοίγουν νέους δρόμους και ανεβάζουν πολύ ψηλά το επίπεδο του αθλήματος, προσθέτοντας ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τη Δημοτική αρχή, που πάντα τον στηρίζει.
«Αξίζουν συγχαρητήρια στην Ακαδημία για την πολύ καλή δουλειά της, στον τομέα του Αθλητισμού και για την δυνατότητα που δίνει στους νέους ν’ αθλούνται σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον, μακριά από αρνητικές επιρροές», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η Διοίκηση στα πλαίσια της εκδήλωσης προσέφερε αναμνηστικά δώρα στον Κυριάκο Αλεξανδρίδη και τιμητική πλακέτα στον Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Εορδαίας ενώ την παράσταση έκλεψε ο μικρός της Ακαδημίας Ανέστης Κακανάς κερδίζοντας το φλουρί από τα βασιλοπιτάκια, που μοιράστηκαν σ’ όλα τα παιδιά. Ακολούθησε Λαϊκοποντιακό γλέντι με αξιόλογους τοπικούς καλλιτέχνες, που διασκέδασαν μικρούς και μεγάλους.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ
DSC07107 DSC07127 DSC07104 DSC07100