Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


www.eordaia.org
Με το σύνθημα "Λίγο από το χρόνο σου σώσε μια ζωή". Η Θρακική Εστία Eορδαίας πραγματοποίησε την καθιερωμένη Εθελοντική Αιμοδοσία στα γραφεία του συλλόγου τους. Κλιμάκιο της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας αποτελούμενο από τον πάτερα Αθανάσιο Καμπούρη ως επικεφαλής του κλιμακίου την κ. Έλσα Ελευθεριάδου ειδική νοσηλεύτρια του τμήματος αιμοδοσίας και τον βιοπαθολόγο ιατρέ αιμοδοσίας 
κ.Φραγκιαδάκη Θεόφιλο,συνεπικουρούμενο ορθοπεδικό ιατρό κ.Μπιτζίδη Απόστολο μέλος του χορευτικού τμήματος του συλλόγου. Από τις 17.00μμ και μέχρι τις 21.00μ.μ. συνελέγησαν περί τις 30 μονάδες αίματος, αριθμός πολύ ικανοποιητικός όπως μας δήλωσε ο π. Αθανάσιος και πρόσθεσε ότι αυτό οφείλετε πρωτίστως στους Θρακιώτες Εθελοντές Αιμοδότες που γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει ανάγκη και προσφορά και κατά δεύτερο λόγο στον πρόεδρο της Θρακικής Εστίας Εορδαίας κ. Λιβέρη Πασχαλίδη ο οποίος πραγματοποιεί κάθε χρόνο δύο εθελοντικές αιμοδοσίες και έχει ευαισθητοποιήσει τα μέλη του συλλόγου προς τον σκοπό αυτόν.
Μποδοσάκειο Νοσοκομείο πρώτη φορά πραγματοποιούν αιμοδοσία, γιατί μέχρι τώρα δραστηριοποιούνταν άλλες μονάδες κινητές από Αθήνα και συγκεκριμένα του νοσοκομείου παίδων "ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ". Όμως λόγω τις οικονομικής κρίσης είναι ανέφικτο να μεταβαίνει κλιμάκιο από Αθήνα. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ λοιπόν πρόεδρε ευχήθηκε ο π. Αθανάσιος Καμπούρης και καλή συνεργασία και με το δικό μας νοσοκομείο που αποτελεί κόσμημα της βόρειας Ελλάδας.Καλή αρχή και καλές αιμοδοσίες ευχόμαστε και εμείς με τη σειρά μας.

Φωτορεπορτάζ: Ζαμπούνης Κωσταντίνος