Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Τοποθέτηση φορητών απινιδωτών στην Πτολεμαΐδα_Ευχαριστίες για τη δωρεά στο Ελληνικό Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νοσημάτων και Euromedica-Κυανό Σταυρό από το Δήμο Εορδαίας



ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350112

Website: http://www.ptolemaida.gr/


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


      H πανελλήνια πρωτοβουλία της τοποθέτησης φορητών απινιδωτών σε σημεία άμεσης πρόσβασης στους πολίτες του Δήμου μας αποτελεί πραγματικότητα.
Ο προγραμματισμός του Δήμου Εορδαίας προβλέπει ως σημείο τοποθέτησης του πρώτου απινιδωτή τα γραφεία του Συλλόγου Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας (Δ/νση: Μανουηλάντων 1). Τα μέλη της διασωστικής ομάδας αναλαμβάνουν να ενημερώσουν ομάδες πολιτών για τον χειρισμό των απινιδωτών.
Ο Δήμος Εορδαίας ευχαριστεί τον συντοπίτη μας κ. Χρήστο Γραΐδη, Επεμβατικό Καρδιολόγο στην Ιδιωτική Κλινική Euromedica-Κυανός Σταυρός Θεσσαλονίκης και πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, για τη συμμετοχή και την εισήγησή του στην επιστημονική εκδήλωση με θέμα «ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ-ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2014 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας. Ο κ. Γραΐδης  κατέθεσε τη γνώση και την εμπειρία του καθώς και την πρόταση τοποθέτησης στην πόλη της Πτολεμαΐδας απινιδωτών. Ο ίδιος μεσολάβησε στο Ελληνικό Ινστιτούτο Καρδιαγγειακών Νοσημάτων,  για τη δωρεά -χορηγία  δύο επιπλέον απινιδωτών.