Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Με αγάπη… ο ποδοσφαιρικός αγώνας του Μ. Σαββάτου για την ενίσχυση του Συλλόγου Παιδιών ΑΜΕΑ ΕΟΡΔΑΙΑΣ


DSC08120




Θεσμό αποτελεί πλέον για το Σύλλογο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Εορδαίας ο φιλανθρωπικός αγώνας του Μ. Σαββάτου, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Πτολεμαΐδας.
Παραχωρώντας την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στους δημοσιογράφους, οι διοργανωτές αναφέρθηκαν στον ποδοσφαιρικό αγώνα αγάπης, που γίνεται κάθε χρόνο τις ημέρες του Πάσχα, τα έσοδα του οποίου διατίθενται για την ενίσχυση κοινωνικών δομών και ευπαθών ομάδων της περιοχής.
Για δεύτερη φορά η οικονομική βοήθεια, αποφάσισε η Διοίκηση του συλλόγου να δοθεί στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και φίλων ΑΜΕΑ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο Νίκο Κατακαλίδη, προκειμένου να συνεχιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του Κέντρου Φροντίδας παιδιών με αναπηρία.
Αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι, ο κ. Κατακαλίδης τόνισε ότι στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας με τα παιδιά των Ακαδημιών της Εορδαίας, ενώ στις 16:00 θα συμμετάσχουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές της περιοχής στον αγώνα, που θα ακολουθήσει με τους επίλεκτους ερασιτέχνες της περιοχής.
Να σημειωθεί ότι στο ημίχρονο του αγώνα οι διοργανωτές θα τιμήσουν τους Ολυμπιονίκες της Εορδαίας Γεώργιο Ποζίδη και Ιορδάνη (Αλέκο) Κωνσταντινίδη, καθώς και τους Παραολυμπιονίκες Ζαχαρία Φωστηρά και Αθανάσιο Δεληγιώργη.
Για τον ιερό αυτό σκοπό ήδη έχουν συστρατευθεί φορείς, πολίτες και ιδιαίτερα ο εμπορικός κόσμος, ώστε να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό, όπως επεσήμανε ο Γραμματέας του συλλόγου Γιάννης Τσομπανίδης, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο της Εορδαίας να πλαισιώσει την προσπάθεια αυτή δίνοντας το παρόν στο γήπεδο, όπως γίνεται κάθε χρόνο.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του συλλόγου ΑΜΕΑ Στέλιος Αντωναρίδης ευχαρίστησε τους διοργανωτές, που για μία ακόμη φορά στηρίζουν τη λειτουργία του Κέντρου Φροντίδας παιδιών με αναπηρία, δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία, ευχόμενος το παράδειγμά τους, να βρει μιμητές.

ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ