Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

"Είμαστε η δημοτική αρχή με ανοιχτά μάτια και ανοιχτές πόρτες προς τους πολίτες. Εσείς είστε η ψυχή και η δύναμή μας!!!" Υπ. Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου

100 υποψήφιους της "Δημιουργικής Ενότητας" παρουσίασε η επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου


www.ptolemaida.tv

Παρουσίαση του συνδυασμού της Παρασκευής Βρυζίδου για τον Δήμο Εορδαίας
"Είμαστε η δημοτική αρχή με ανοιχτά μάτια και ανοιχτές πόρτες προς τους πολίτες. Εσείς είστε η ψυχή και η δύναμή μας", τόνισε μεταξύ άλλων η υποψήφια δήμαρχος Εορδαίας παρασκευή Βρυζίδου κατά την παρουσίαση του πρώτους 100 από τους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού της, για την εκ νέου διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Εορδαίας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στον κατάμεστο από κόσμο χώρο του αμφιθεάτρου του ξενοδοχείου "Παντελίδης" στην Πτολεμαΐδα. Η επικεφαλής του Συνδυασμού "Δημοτική Ενότητα" στην ομιλία της μίλησε για τα προβλήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα οικονομικά του Δήμου και στην "τακτοποίηση" των οικονομικών, όπως είπε. "Κρατήσαμε τον δήμο όρθιο ακόμη και στις υπηρεσίες οι οποίες επηρεάζονται από το γενικότερο πλάνο όλης της Ελλάδας. Υπήρξαν συγχωνεύσεις και συνενώσεις υπηρεσιών. Ωστόσο όμως, δημοτική αρχή και πολίτες βγήκαμε στις πλατείες, αντιδράσαμε  με μοναδικούς αγώνες που δεν επαναλήφθηκαν τα τελευταία είκοσι χρόνια στην Πτολεμαΐδα. να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας διαψεύσουμε. Αυτή την προσπάθεια και αυτή τη συμπαράσταση θα την κάνουμε πράξη και αποτέλεσμα για τον τόπο μας", τόνισε μεταξύ άλλων.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας. Κυρίως όμως θέλω να ευχαριστήσω, όλους όσους δέχτηκαν να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο, και δεν είναι εύκολο πράγμα! Έχουν ένα μεγάλο αγώνα!
Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την εμπιστοσύνη τους. Είναι όλοι αξιόλογα στελέχη .Καμιά φορά αναρωτιέμαι αν αξίζω τόσο πολύ τη στήριξη τους, την αγάπη τους, τη δουλειά τους, την προσφορά τους. Πιστέψτε με όμως, αξίζει να σταθείτε δίπλα τους»
είπε η κ. Βρυζίδου.  Πηγή: www.prlogos.gr/