Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΠΗ ΤΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ (ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΟ Β' ΚΑΠΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)





Παροχή πρωτοβάθμιας ιατρικής περίθαλψης στα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας: Πασχαλινή Εκδήλωση του Β΄ΚΑΠΗ

 2014-04-24 16.56.18
Πασχαλινό ‘’δώρο’’ για τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Εορδαίας ήταν η ανακοίνωση από την Δήμαρχο Παρασκευή Βρυζίδου, για την παροχή πρωτοβάθμιας περίθαλψης προς τους ηλικιωμένους, από τον ειδικό παθολόγο Ευθύμιο Λιάκο.
Η υπογραφή της δωδεκάμηνης σύμβασης μεταξύ του γιατρού και της προέδρου του Ν.Π ΚΟΙΠΠΑΠ του Δήμου Εορδαίας Θεοπίστης Κρυσταλλίδου, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη και ανακοινώθηκε στα πλαίσια της πασχαλινής εκδήλωσης του Β΄ΚΑΠΗ.
Ο νεαρός γιατρός, που ήδη είναι αγαπητός στους ηλικιωμένους με τους οποίους είχε αρκετές επαφές ενημερώνοντάς τους για θέματα που αφορούν την υγεία τους, θα βρίσκεται κοντά τους κάθε Τετάρτη στο Β΄ΚΑΠΗ και κάθε Παρασκευή στο Α΄ΚΑΠΗ, ενώ αναφερόμενος ο κ. Λιάκος στις υπηρεσίες που θα προσφέρει διευκρίνισε ότι αφορούν: «Παροχή Πρωτοβάθμιας περίθαλψης, συνταγογράφηση και συνταγογράφηση παρακλινικών εξετάσεων για τον έλεγχο της υγείας των ηλικιωμένων.
DSC08463 DSC08464
DSC08460
Η όμορφη, ζεστή και λιτή εκδήλωση του Β΄ΚΑΠΗ περιλάμβανε και Διαγωνισμό τσουγκρίσματος κόκκινων αυγών και σύμφωνα με τον πρόεδρο των μελών Απόστολο Σταυριαννίδη έχει καθιερωθεί εδώ και χρόνια, ενώ με ενδιαφέρον και χαρά συμμετέχουν όλοι οι ηλικιωμένοι.
Νικητής του διαγωνισμού, που είχε το πιο γερό αυγό, αναδείχθηκε ο Δαμιανός Παυλίδης, ο οποίος δεν έκρυψε τη χαρά του παραλαμβάνοντας και το έπαθλο.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ http://e-ptolemeos.gr/