Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ο ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ


  Ο Πάμπλο Γκαρσία στηρίζει με την παρουσία του, την προσπάθεια του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

  Ο σημαντικός ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος Πάμπλο Γκαμπριέλ Γκαρσία ( Pablo Gabriel García Pérez), που έχει δείξει επανειλημμένα την ευαισθησία του, βρέθηκε στην Πτολεμαΐδα, δίπλα στα παιδιά με ειδικές δεξιότητες, για να διατηρηθεί ανοικτό το Κέντρου Φροντίδας Παιδιών με Αναπηρία Εορδαίας.




www.eordaia.org

O Πάμπλο Γκαρσία στη Πτολεμαΐδα

090420141356 090420141357 090420141358
Ο Πάμπλο Γκαρσία στηρίζει το Συλλόγο Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής που αποδεικνύει συνέχεια ότι είναι και ένας σπουδαίος άνθρωπος, ο Πάμπλο Γκαρσία βρέθηκε στην Πτολεμαΐδας προσκαλεσμένος του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας
Ο παλιός  παίκτης του ΠΑΟΚ (κυρίως) αλλά και της Ξάνθης Πάμπλο Γκαρσία που δείχνει συνέχεια την ευαισθησία του, βρέθηκε στη κεντρική πλατεία της πόλης εκεί όπου και βραβεύτηκε από την δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε με θαυμαστές του μικρούς και μεγάλους.
Ένα μπράβο λοιπόν στον σπουδαίο αυτόν ποδοσφαιριστή αλλά πάνω από όλα άνθρωπο. Και επειδή πολλά λέγονται ο Γκαρσία ήρθε αφιλοκερδώς.


 http://e-ptolemeos.gr/?p=76941#ixzz2yQGgjgQ7


Ο Πάμπλο Γκαρσία Στην Πτολεμαΐδα!! Κοσμοσυρροή Στην Κεντρική Πλατεία(βίντεο9'')

www.eordaialive.gr



kozan.gr: Ένας μικρός “χαμός” για τον Πάμπλο Γκαρσία στην Πτολεμαΐδα




Αρκετός κόσμος βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της Πτολεμαΐδας όπου ο Ουρουγουανός Πάμπλο Γκαρσία ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για να  στηρίξει την προσπάθεια του Σύλλογου Παιδιών ΑμεΑ Εορδαίας!
Μεγάλη συγκίνηση, με τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ να μοιράζει πολλά αυτόγραφα.  Μάλιστα η δήμαρχος Παρασκευή Βρυζίδου  τίμησε τον γνωστό ποδοσφαιριστή  προσφέροντάς του μια τιμητική πλακέτα για την αγάπη του στα παιδιά.
Η προσπάθεια (ξεκίνησε τη Δευτέρα 7/4 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 13/4) γίνεται για την συνέχιση λειτουργίας του Κέντρου Φροντίδας Παιδιών ΑμεΑ.
- See more at: http://www.kozan.gr/post/155601#comments