Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Επιτόπια επίσκεψη της Δημάρχου Εορδαίας στο υπό εξέλιξη έργο ανάπλασης της οδού Επιβατών


DSC08084
Το έργο ανάπλασης της οδού Επιβατών επισκέφθηκε η Δήμαρχος Εορδαίας, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Χαράλαμπο Παναγιωτίδη.
Η κ. Βρυζίδου εξέφρασε την ικανοποίησή της για την πορεία του έργου και τη σωστή δουλειά του εργολάβου τονίζοντας ότι: «Μας ενδιαφέρει να γίνεται καλή δουλειά, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα για τα επόμενα χρόνια, εξάλλου στο 30% των πεζοδρομίων σε οδούς της πόλης, όπου γίνονται αναπλάσεις, οι κατασκευές είναι οι καλύτερες».
Για την ποιοτική δουλειά, που γίνεται εκ μέρους του εργολάβου, έκανε λόγο και ο κ. Παναγιωτίδης εκτιμώντας ότι οι εργασίες θα ολοκληρωθούν πολύ νωρίτερα του χρονοδιαγράμματος της σύμβασης, ενώ αναφέρθηκε και στα άλλα υπό εξέλιξη έργα ανάπλασης όπως της βόρειας εισόδου της Πτολεμαΐδας και του ΕΑΚ, αλλά και στις ανάλογες εργολαβίες, που ξεκινούν μετά το Πάσχα στις οδούς Φούφα και Βασιλέως Κωνσταντίνου καθώς και στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας.
Από την πλευρά του ο εργολάβος Μίμης Βαφειάδης διευκρίνισε ότι μέχρι την Μ. Τετάρτη θα ολοκληρωθεί το έργο ανάπλασης στην οδό Επιβατών και στο παρακείμενο πάρκο, ενώ μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι ανάλογες εργασίες στην περιοχή του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, που αναμένεται να φτάσουν έως τα φανάρια του Ανατολικού μέσα στο καλοκαίρι.
DSC08082
«Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, το οποίο θα συνεχιστεί σε όλη την κάτω Πτολεμαΐδα αναβαθμίζοντάς την» επεσήμανε ως κάτοικος της περιοχής και ως Δημοτικός Σύμβουλος ο Απόστολος Χατζόπουλος.
Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν στον “Π” και οι περίοικοι, τόσο από την Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή, που υλοποίησε με ταχείς ρυθμούς το έργο, όσο και από την καλή και καθαρή δουλειά του αναδόχου εργολάβου, ο οποίος, παρά τις πολλές δυσκολίες που συνάντησε με τα υπάρχοντα δίκτυα, κατάφερε να τις ξεπεράσει χωρίς να ταλαιπωρηθούν οι κάτοικοι και οι διερχόμενοι οδηγοί.
ΚΟΥΛΑ ΠΟΥΛΑΣΙΧΙΔΟΥ