Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΚΟΜΑΝΟΣ: εξασφαλίσαμε 10.500.000 ευρώ για την υλοποίηση των έργων υποδομής του Κομάνου από το ΕΣΠΑ. Είναι πλέον πραγματικότητα η αναμενόμενη έγκριση δημοπράτησης με σκοπό την εγκατάσταση Αναδόχου_Επιμονή – μεθοδικότητα - ολοκλήρωση_Τερματίζουμε την οδύσσεια των χωριών μας


Μετεγκαταστάσεις  οικισμών
Επιμονή – μεθοδικότητα - ολοκλήρωση

ΚΟΜΑΝΟΣ
Συνθέσαμε, ολοκληρώσαμε και επικαιροποιήσαμε μελέτες που ξεκίνησαν πριν 15 χρόνια, εξασφαλίσαμε 10.500.000 ευρώ για την υλοποίηση των έργων υποδομής του Κομάνου από το ΕΣΠΑ. Είναι πλέον πραγματικότητα η αναμενόμενη έγκριση δημοπράτησης με σκοπό την εγκατάσταση Αναδόχου, η οποία μαζί με την ολοκλήρωση του έργου της Α’ φάσης (η οποία δημοπρατήθηκε από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, με κάποια βέβαια προβλήματα), θα ολοκληρώσει επιτέλους τον οικισμό, που χρόνια περιμένουν οι κάτοικοι.
Στα μεγάλα έργα, αν καθυστερήσουν οι εργασίες που πρέπει να γίνουν σε κάποια χρονική στιγμή, δημιουργούν ανυπέρβλητα εμπόδια στη συνέχεια. Αν, μάλιστα, αυτό συνδυασθεί με την τεράστια οικονομική κρίση και τη διακοπή όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων, έως και αυτών των τακτικών πόρων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τότε αντιλαμβανόμαστε τις πραγματικές διαστάσεις της επιτυχίας της ένταξης και υλοποίησης των συγκεκριμένων έργων υποδομής.

Το μεγάλο βήμα που έγινε στον οικισμό του Κομάνου αποτελεί εγγύηση και επιβεβαίωση της ικανότητας της Δημοτικής Αρχής που μπορεί λαμβάνει τις μεγάλες αποφάσεις και να υλοποιεί τα μεγάλα έργα.

Τερματίζουμε την οδύσσεια των χωριών μας

http://vrizidou.blogspot.gr/2014/05/blog-post_9.html