Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Οι Πολίτες της Εορδαίας μίλησαν και έδωσαν το ηχηρό μήνυμα της Νίκης!!!


Οι Πολίτες της Εορδαίας μίλησαν και έδωσαν το ηχηρό μήνυμα της Νίκης !!!

Είμαστε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση όλων των πολιτών.
H Πορεία και η Ιστορία του καθένα μας εγγυάται και για το μέλλον.
Διασφαλίσαμε και θα συνεχίζουμε να το πράττουμε, την ενότητα, τη συνεργασία και την συμπόρευση όλων των συνδημοτών μας.
Είμαστε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση της διαφάνειας, της δικαιοσύνης και της ίσης αντιμετώπισης των πολιτών.
Με αγώνες και συνεχή διεκδίκηση στηρίξαμε όλες τις δομές του δήμου, τις υπηρεσίες, το νοσοκομείο μας και καταφέραμε να τα διατηρήσουμε και να τα κρατήσουμε όρθια με καθημερινή προσπάθεια και επαγρύπνηση.
  Είμαστε η Δημοτική Αρχή των έργων, της αποπληρωμής όλων των οφειλών, της εξυγίανσης των οικονομικών, της επίλυσης ιστορικών παρεμβάσεων όπως του Οικισμού του Κομάνου, που δώσαμε τέλος σε μια Οδύσσεια και ξεκινάμε το νέο οικισμό και είμαστε αποφασισμένοι να φτιάξουμε και τον οικισμό της Μαυροπηγής καθώς και να δοθούν επιτέλους και οι αποζημιώσεις όλων των κατοίκων του Πτελεώνα.
  Στηρίζουμε τον πολίτη με μείωση των τελών καθαριότητας, την φθηνότερη τιμή τηλεθέρμανσης και την μείωση του 80% επί της αξίας του νερού, με αποτέλεσμα την μείωση κάθε λογαριασμού σε κάθε νοικοκυριό κατά 30%.

Υποσχεθήκαμε να αποκαταστήσουμε τον τόπο μας και η Πτολεμαΐδα να αποκτήσει την λάμψη του φωτός που δικαιούται και το κάνουμε πράξη με την δημοπράτηση της Νότιας Εισόδου της πόλης με έργο π/υ 5.500.000 ευρώ και το καλοκαίρι του 2014 η πόλη μας θα υποδέχεται όπως δικαιούται και της αξίζει.