Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ “H πορεία και η ιστορία του καθένα μας εγγυάται και για το μέλλον” “Είμαστε η Δημοτική Αρχή της αποπληρωμής όλων των οφειλών”


Συγκρατημένη μεν, αισιόδοξη δε, φαίνεται να είναι η Δήμαρχος Εορδαίας, και εκ νέου υποψήφια, Παρασκευή Βρυζίδου. Τη συναντήσαμε σε μία από τις τελευταίες περιοδείες που έκανε, λίγες ώρες πριν την κεντρική της εκδήλωση, χθες το βράδυ στην πλατεία της Πτολεμαΐδας. Ο ενθουσιασμός των υποστηρικτών της, δεν φαίνεται να την επηρεάζει, αφού κοιτάζει ψύχραιμη προς την εκλογική διαδικασία.
Με κεντρικό μήνυμα “Είμαστε η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση όλων των πολιτών. H Πορεία και η Ιστορία του καθένα μας εγγυάται και για το μέλλον”, η κ. Βρυζίδου οδεύει προς την κάλπη της πρώτης Κυριακής διεκδικώντας την ευκαιρία από τους δημότες, να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε το 2010. Θεωρεί δε κομβικό ζήτημα, την αποπληρωμή όλων των οφειλών του Δήμου Εορδαίας, στο τέλος της πρώτης θητείας του.
Στο περιθώριο της περιοδείας, η κ. Βρυζίδου έκανε τις εξής δηλώσεις:
“Είμαστε η Δημοτική Αρχή των έργων, της αποπληρωμής όλων των οφειλών, της εξυγίανσης των οικονομικών, της επίλυσης ιστορικών παρεμβάσεων όπως του Οικισμού του Κομάνου, που δώσαμε τέλος σε μια Οδύσσεια και ξεκινάμε τον νέο οικισμό και είμαστε αποφασισμένοι να φτιάξουμε και τον οικισμό της Μαυροπηγής καθώς και να δοθούν επιτέλους και οι αποζημιώσεις όλων των κατοίκων του Πτελεώνα. Στηρίζουμε τον πολίτη με μείωση των τελών καθαριότητας, την φθηνότερη τιμή τηλεθέρμανσης και την μείωση του 80% στην τιμή του νερού με αποτέλεσμα την μείωση κάθε λογαριασμού σε κάθε νοικοκυριό κατά 30%. Υποσχεθήκαμε να αποκαταστήσουμε τον τόπο μας και η Πτολεμαΐδα να αποκτήσει την λάμψη του φωτός που δικαιούται και το κάνουμε πράξη με την δημοπράτηση της Νότιας Εισόδου της πόλης με έργο π/υ 5.500.000 ευρώ και το καλοκαίρι του 2014 η πόλη μας θα υποδέχεται όπως δικαιούται και της αξίζει. Η μεγαλύτερη δικαίωση είναι η εμπιστοσύνη της νέας γενιάς η οποία κατακλύζει και το ψηφοδέλτιό μας, η ευθύνη μας απέναντί τους τεράστια, δέσμευσή μας να συνεχίσουμε τον αγώνα για ένα ποιο σταθερό και καλύτερο μέλλον που τους οφείλουμε.”

 http://e-ptolemeos.gr/?p=83573#ixzz31xnUXV91