Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ_Πτολεμαΐδα 31/08/2014


ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΒΡΥΖΙΔΟΥ
ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
Πτολεμαΐδα 31/08/2014

Σεβασμιότατε,                                                            
Σεβαστοί πατέρες,
Αρχές του τόπου,
Επίσημοι προσκεκλημένοι,
Συνάδελφοι αιρετοί,
Φίλες και φίλοι παρευρισκόμενοι

Σήμερα κλείνει ένας αυτοδιοικητικός κύκλος, του 1ου Καλλικρατικού Δήμου της Εορδαίας και ο δικός μας σαν Δημοτική Αρχή, με κάποιους από εμάς μετά από μια μακροχρόνια παρουσία σε θέσεις ευθύνης και προσφοράς.
Η θέση του Δημάρχου δεν είναι παντοτινή, διαρκώς επανεξετάζεται και παραμένεις μόνο όταν το κρίνουν οι πολίτες.
Παντοτινή όμως είναι η σφραγίδα που αφήνει στον τόπο η εικόνα της παρουσίας του στη ματιά του πολίτη, ο απόηχος του περάσματός του από το μυαλό των εργαζομένων και των συνεργατών, παντοτινά είναι τα συναισθήματα όλων για το αν ήταν Αξιοπρεπής, Έντιμος και Άνθρωπος.
Προσπαθήσαμε δουλεύοντας σκληρά να βοηθήσουμε τους ανθρώπους του Δήμου μας, στη δυσκολότερη οικονομική συγκυρία και αναπλάσαμε σχεδόν τη μισή πόλη της Πτολεμαΐδας, ενώ παράλληλα θεμελιώσαμε το μεγαλύτερο περιβαλλοντικό έργο, μετά την Τηλεθέρμανση, της Διαχείρισης των λυμάτων της Εορδαίας, πολλά έργα ακόμη θα μείνουν και θα καταμαρτυρούν την κοπιώδη προσπάθεια σε ένα σκληρό και ανελέητο αγώνα.
Με βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για τη μεγάλη τιμή της εμπιστοσύνης των Πολιτών που δεχτήκαμε μέχρι σήμερα και με αίσθημα ευθύνης, συνεχίζουμε από τα έδρανα της αντιπολίτευσης το ρόλο που μας αναλογεί και ευχόμαστε στο νέο Δήμαρχο να ανεβάσει τον πήχη ψηλότερα, να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Πολιτών, πάντα με αγάπη και κατανόηση στους ανθρώπους.
Εμείς είμαστε δίπλα με ένα μέλημα, να βοηθήσουμε το Δήμο μας και όπου μπορούμε να κάνουμε καλό στους ανθρώπους του τόπου μας.
Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τους εργαζόμενους και όλους τους συμπολίτες μας που στάθηκαν δίπλα μας σε αυτό το δύσκολο αλλά ενδιαφέρον ταξίδι που διανύσαμε μέχρι σήμερα και συνεχίζουμε.

Σας ευχαριστώ.

Καλή θητεία σε όλους μας.